Daar ga ik dan......

Lieve allemaal

Het duurt niet lang meer, straks heeft mijn verhaal een kaft en bladzijdes die je kan aanraken. Ik kan het bijna niet geloven.... Ik heb zoveel overwonnen en zaadjes dapperheid geplant, want oooh wat is dit een spannend avontuur. Gevoelens van spanning en blijdschap lopen door elkaar heen ik weet niet wat mij te wachten staat en ben ergens bang dat ik niet zal voldoen aan jullie verwachtingen. Maar een ding weet ik wel... 'ik ben trots op dit boek!'' en op mijzelf omdat ik de sprong heb genomen om mijn droom uit te laten komen een droom die ik al heel lang heb.

De laaste loodjes wegen het zwaarst zeggen ze , ik voel het, vooral nu, ik weet namelijk niet wat ik over mijzelf moet schrijven in mijn auteurs gegevens. Terwijl ik dacht dat dit het makkelijkst zou zijn. Ik heb immers een heel boek geschreven! Die laaste loodjes..... , die laaste loodjes. Wat zouden jullie van mii willen weten als auteur?

Oooh en zodat jullie het weten, ik vind deze auteursblog ook heel spannend, dus ik druk met mijn ogen dicht op de knop publiceren.😊 Groet van Isidora.


Twitter Facebook LinkedIn Volgen



Trots

Aftellen!!

Het geheim van mijn boek cover

Daar ga ik dan......

Het geheim van de Lotusbloem